Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » Gyermek Kupa forduló Egerben
2012. January 12. 09:54
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

Gyermek Kupa forduló Egerben

Gyermek Kupa forduló Egerben
Három csapatunk is pályára lép a hétvégén és összesen négy mérkőzést vív. Pénteken az NB II-esek a Medikusokhoz utaznak, a gyermekek és az U 20 hazai környezetben mutatkozik be az új évben.

A DEAC Medikusok elleni összecsapásra Debrecenben kerül sor, ahová két T-licenszes játékusunk is velünk tart. A fiatalokból álló ellenfelünk egyenlőre még elöttünk áll a tabellán, de ennek ellenére nem vagyunk esélytelenek.
Az U12-es csapatunk rendezi a Gyermek Kupa 4. fordulóját, a Debreceni Régió "B" csoportjában. A mérkőzésekre szombaton a Kemény Ferenc Sportcsarnokban(!) kerül sor. A mieink 9 és 12 órakor játszanak a Nyírsuli és a MISI gárdájával. Nagy kérdés , hogy a betegjeink közül ki ki épül fel és milyen formában tud mutatni. Teljes csapattal minkét ellenfelünket le tudnánk győzni.
A legnehezebb feladat az U20-ra vár, hiszen a bajnokságban még veretlen Tiszaújvárossal kell felvenni a harcot. Sok játékosuk a felnőtt csapatban is meghatározónak számít, de szeretnénk velük egy szoros, színvonalas meccset vívni.   
Címkék: beharangozó, NB II, U20
előző hír archívum 2012 következő