Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » Egyszer tudtunk csak nyerni
2012. January 15. 17:29
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

Egyszer tudtunk csak nyerni

 Egyszer tudtunk csak nyerni
Szoros meccseket játszottak csapataink az elmúlt fordulóban. Végjátékban vesztettünk Debrecenben (75:79) és a MISI ellen (31:37), de legyőztük a Nyírsuli gárdáját (50:44). A vereség ellenére az U20 is helytállt (58:74) a listavezetővel szemben.
Az utólsó percektől eltekintve végig vezettünk -több kevesebb ponttal- a Medikusok csapata ellen. Sajnos a végjátékra elfogyott az erőnk és a fantáziánk, nem tudtunk egy épkézláb támadást indítani, sorra adtuk el a labdákat vagy hagytuk ki a ziccereket. Az ellenfelünk a számukra megitélt nagy számú büntetődobások értékesítésével kiharcolta a győzelmet. Az NB II-es csapatunknak ez a negyedik végjátékban elbukott mérkőzése. Rutintalanság, önbizalom hiány, fegyelmezetlenség lehetnek ennek az okai?

A gyerek csapatunk az erősebb ellenfelét legyőzte, de a gyengébbtől kikapott így, a körbeverés után, a "B" csoportban maradt. Gyengén kosárlabdáztunk, hamar elfáradtunk, sok-sok technikai hibát vétettünk, és néhány játékosunknak a hozzáállásával is baj volt.
Gyakorolni kell a helyezkedést, a dobások technikáját, a labda nélküli mozgást...

Régen látott szülők is kilátogattak az U20-asok Tiszaújváros elleni meccsére, jó volt látni Őket!
A fiúk végig elszántan, harcosan játszottak és bebizonyították, hogy a legjobbakkal is versenyben tudnak lenni. A magassági hátrányuk mellett, a két 0:10-es széria okozta a vereségünket. Megfigyelhető volt, hogy a negyedek első feléig tudtunk jól koncentrálni, ezután jött a hullámvölgy és a nullás szakasz. Ezeket ki kell küszöbölni, ha eredményesebben akarunk szerepelni. Márpedig akarunk.
Címkék: gyermek, NB II, U20
előző hír archívum 2012 következő