Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » Erős ellenfelek várnak ránk
2012. January 19. 13:47
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

Erős ellenfelek várnak ránk

Erős ellenfelek várnak ránk
A Keleti csoport egyik éllovasát fogadjuk pénteken a Körcsarnokban. A Békéscsaba elleni NB II-es mérkőzés 19, 20-kor kezdődik. A legkisebbek a legerősebb csoportban, Szerencsen próbálnak szerencsét. Az U20-ra hosszú utazás és egy képzett bajai csapat vár.

A körcsarnokban még nem kaptak ki az NB II-eseink, igaz nem is játszottunk még erős csapattal. A Békéscsaba viszont kemény diónk igérkezik, a csoportunkban jelenleg a második helyen állnak. Csapatunk nehezen emésztette meg a debreceni fiaskót, de egy kiegyensúlyozott, összeszedett játékkal, jó dobóteljesítménnyel van esélyünk a győzelemre.

Kenguru csapatunk ismét az "A" csoportban játszik és a cél nem lehet más, mint a bentmaradás. Ehhez valószínű, hogy a MISI Ördögök csapatát kell legyőzni, akiktől a 2. tornán csak két ponttal kaptunk ki. Itt az ideje a visszavágásnak.

Bajára utazik az U20-as csapatunk, a tisztes helytállás reményében. Az egri meccsen csúnya vereséget szenvedtünk, ekkora kölönbség (42 pont) nincs a két csapat tudása között. Reméljük ezt most sikerül idegenben is bebizonyítani.
előző hír archívum 2012 következő