Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » Vereség a végjátékban, és egy fölényes győzelem
2012. January 29. 18:37
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

Vereség a végjátékban, és egy fölényes győzelem

Vereség a végjátékban, és egy fölényes győzelem
Pénteken nem sokon múlott, hogy Mezőberényben legyőzzük a tabella éllovasát (70:78), de sajnos a végjátékban sokat hibáztunk. Az U20-as csapatunk nehezen lendült játékba, de a végére tetemes különbséggel (93:47) legyőzte a Szerencs csapatát.


Jól kezdtük a meccset az NB II-es rangadón, de sajnos a negyed második végén produkáltunk egy 0:12-es szériát, és máris az ellenfélnél volt az előny. A kisszünet után végre a távoli dobásaink is sikerültek, így felzárkóztunk egy pontra.
A második félidőben is hullámzott a teljesítményünk, volt már, hogy a hazaiak 15 ponttal is vezettek, de a csapat dícséretére legyen mondva, hogy visszakapaszkodott a meccsbe. A végjátékban 4 pontra megközelítettük a berényieket, de nem volt szerencsénk a távoli dobásokkal és egy pár védő lepattanót is elnéztünk. A fontos pillanatokban rossz döntéseket hoztunk és ma "Szerdán" kívül (remek védekezés, ponterős játék) nem tudott senki átlagon felülit nyújtani, ezért lett vereség a vége. Hazai pályán le kell gyűrni öket!
Az U20-as csapat meglehetősen lagymatagon kezdte a meccset, és a negyedenkénti sorcsere sem hozott fordulatot. Csak az utólsó felvonásban mutatott játékkal lehetünk elégedettek és azzal, hogy Bukta Gabitól végre a tudásának megfelelő, eredményes játékot láthattunk.

Címkék: NB II, U20
előző hír archívum 2012 következő