Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » A juniorok Jászberényben kezdenek
2010. October 16. 21:17
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

A juniorok Jászberényben kezdenek

A juniorok Jászberényben kezdenek
A hétvégén, vasárnap elkezdődnek az Országos Junior Bajnokság alapszakaszi mérkőzései. Csapatunk a hazaiakkal és a Tiszaújvárosi Phoenix együttesével méri össze erejét. Jól sikerült felkészülés után, bizakodva várjuk az összecsapásokat.
A junior csapat magja már hosszú idő óta együtt játszik. A Bukta Gábor, Kovács Ádám, Petrás Bálint, Petrenkó Roland, Reich Kristóf ötös már sok sikeres tornán és mérkőzésen van túl. A később hozzájuk csatlakozó Erdélyi Dániel, Kormos Ádám, Kopasz Marci trióval meglehetősen erős csapatot alkotunk, legalábbis régiós szinten. A két fiatalabb játékos katona Ádám, Krecz Dávid is képes jó teljesítményre. Az alapszakasz megnyerésével a főtáblára kerülést várjuk tőlük. A csapatnak ott van a helye a legjobb 16 között. Magas center nélkül ez a reálisan elvárható helyezés, de jó lenne egy-két meglepetés győzelem. 
Címkék: junior
előző hír archívum 2010 következő