Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » Junior torna a Szilágyiban
2012. February 02. 09:25
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

Junior torna a Szilágyiban

Junior torna a Szilágyiban
Regionális szinten folytatódnak az OJB küzdelmei, az első kör mérkőzéseire Egerben, a Szilágy Erzsébet Gimnáziumban, vasárnap kerül sor. Az NB II-es csapatunk-szintén vasárnapi mérkőzését-, a DEAC kérésére későbbre halasztottuk.
A junioroknál, az Északi területen hat csapat küzd a két továbbjutást jelentő helyért. A mieink, az egri tornán először a Tiszaújvárossal találkoznak (kezdés 8, 30-kor). A selejtezők során már legyőztük őket, most is erre számítunk. A második meccsünkön (kezdés 13, 30-kor) az ellenfél a Szerencs gárdája lesz, akik teljesen ismeretlenek számunkra, ennek ellenére itt is a győzelem a cél.
A csapatunk tét meccset utóljára még ősszel játszott, ezért kiváncsian várjuk, hogy milyen teljesítményre lesz képes. Most mutatkozik be újra, a két év után visszatért, Varga Geri is, reméljük erősíteni tudja majd a játékunkat.
A csoport tagja még a Nyírsuli Kosárakadémia, a MISI és a Salgótarjáni KI együttese.
Címkék: beharangozó, junior, NB II
előző hír archívum 2012 következő