Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » Idegenben három csapatunk
2012. February 09. 12:09
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

Idegenben három csapatunk

Idegenben három csapatunk
Megkezdődik végre a Regionális Bajnokság a Főtáblára nem került csapatainknak. Az U14 Jászberényben, az U18 Salgótarjánban szerepel. Utazik az U20 is, méghozzá a DEAC gárdájához. A pénteki NBII-es és a szombati Kengurus forduló elmarad.

Az alapszakaszban a serdülőink szerepeltek a legjobban, a csoportunkban található- talán legerősebb együttest-, a Jászberényt kétszer is legyőztük. A szombati tornán is két győzelemet várunk, a hazaik elleni lesz a nehezebb feladat. A négy csapatból egy jut tovább, és reméljük, hogy azok mi leszünk.

Juniorjaink a hazaiakkal kezdenek, akiket illene megverni, bár a hajnali indulás kicsit megnehezítheti a dolgunkat. A Nyíregyházi Akadémistákkal szeretnénk egy szorosabb meccset játszani, ők a csoport esélyesei, ahol egyébként hat csapat küzd a két továbbjutást jelentő helyért.

Az U20, a Debreceni meccsére, sajnos nem tud a legjobb összeállításban kiállni sérülés, táborok, stb. miatt. Jó lett volna pedig az őszi egy pontos vereségért visszavágni.
Címkék: beharangozó, junior, NB II, , , serdülő, U20
előző hír archívum 2012 következő