Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » NB II-es változások
2012. February 14. 15:29
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

NB II-es változások

NB II-es változások
A szerdára kiírt, Földes elleni hazai mérkőzésünk, a miskolciak kérésére később kerül lejátszásra. Pénteken jön hozzánk a Cegléd, a Körcsarnokban 19, 30-kor kezdődik a rangadónak mondható összecsapás. Hétfőn Nagykállóba utazik a csapat, egy elhalasztott mérkőzést pótolunk.
Négy győzelemmel, hat vereség mellett a középmezőnyben foglalunk helyett a Keleti csoportban. Három csapattal még nem találkoztunk (Nyíregyháza, Nagykálló, GMR), és az erőviszonyok alapján két győzelmet még begyűjthetünk ellenük.
A pénteki ellenfelünknél kezdtük az idényt, és egy nyerhető meccset végül is hat ponttal elbuktunk. Szeretnénk visszavágni nekik, ha Vavrát sikerül kikapcsolnunk, és a dobóformánk is megfelelő lesz, akkor meg tudjuk verni őket.
A Nagykálló csapata két vereséggel áll a tabella elején, hazai pályán ők az esélyesebbek, de nem lehet nagy tudáskülönbség a két csapat között.
Címkék: beharangozó, NB II
előző hír archívum 2012 következő