Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » Bekapcsolódnak a kadettek is
2012. February 16. 13:30
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

Bekapcsolódnak a kadettek is

Bekapcsolódnak a kadettek is
Folytatódnak a Regionális Bajnokság küzdelmei, az U16 Salgótarjánban mutatkozik be. A juniorok itthon pótolják az időjárás miatt elmaradt 1. tornát. A Gyermek Kupa 5. fordulójában találkozunk egy aradi csapattal is.

A kadettek egy hármas csoportban küzdenek a két továbbjutást jelentő helyért. Az első tornán, ha sikerül legyőzni a hazaiakat, akkor már meg lehet a második hely. A Jászberény az eddigi eredmények alapján jobb nálunk.

Vasárnap a Szilágyiban kerül sor a juniorok tornájára, ahol a Tiszaújváros (9 óra) és a Szerencs (14, 15 óra) gárdája lesz az ellenfél. A múlt heti két győzelem feldobda a fiúkat és újabb sikerre hajtanak. Mind két mérkőzésen szoros csata várható, reméljük mi örülhetünk majd a végén.

Szerencs lesz a házigazdája az U12-esek tornájának, melynek érdekessége, hogy egy Romániai ellenféllel is megküzdhetünk. A csapat szombaton korán indul (6, 30 óra!), de ennek ellenére cél az első hely megszerzése ebben a "B" csoportban.
előző hír archívum 2012 következő