Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » Csak egy árva győzelem
2012. február 22. 08:42
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

Csak egy árva győzelem

Csak egy árva győzelem
Mindkét találkozóját elveszítette az NB II-es és a junior csapatunk is. A kadettek a papírformának megfelelően a házigazdákat legyűrték, viszont a berényiekkel nem boldogultak. A gyermek Kupa soros fordulója az időjárási viszonyok miatt elmaradt.
Elveszítette Körcsarnokbeli veretlenségét a felnőtt csapatunk a Cegléd ellenében (76:81).
A mérkőzés elején megszerzett 5-6 pontos hátrányt egyszerűen képtelenek voltunk ledolgozni. Az ellenfél öt(!) játékossal játszotta végig a meccset, nem tudtuk kifárasztani őket. A rutinosabb, képzettebb vendégeg megérdemelt győzelmet arattak, mi pedig elkönyvelhetünk egy újabb elbukott végjátékot.
Nem sikerült a Nagykállói vendégszereplés sem, ahová a T-licenszesek közül csak Baumann Dávid kisért el bennünket. Másfél negyedig kifejezetten tetszetősen, eredményesen kosárlabdáztunk, sikerültek a támadási variációk, és védekezésben is tartani tudtuk az ellenfél magas embereit. Azután érhetetlen módón az irányítóink sorra adták el a labdákat, amiből az ellenfél könnyű kosarakat szerzett, és a félidőre 12 pontra nőtt az előnyük. A harmadik negyed elején még felzárkóztunk 6 pontra, de jött az újabb húllámvölgy, amiből már nem tudtunk visszakapaszkodni.
A juniorok is végjátékban veszítettek hazai pályán a Tiszújvárossal szemben (55:57), a második meccset a szerencsiek ellen pedig jobb lenne elfelejteni (38:67)

Az U16-os csapatunk nagyon készült, hogy megszorongatja a Jászberény gárdáját, ami az első félidőben sikerült is. A kezdeti bizonytalanság után felvettük a mérkőzés ritmusát és okos játékkal tartottuk a lépést az idősebb ellenféllel szemben (32:40). Sajnos a 3. negyedben nem tudtuk átjátszani a jászberényiek egészpályás letámadását, átrohantak rajtunk, és a vége 61:110 lett.
Pihenés nélkül jött a Salgótarján gárdája, akikkel szemben a képzettségbeli fölényünket sikerült érvényrejuttatni.(68:53)
Címkék: gyermek, junior, kadett, NB II
előző hír archívum 2012 következő