Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » Két győzelem itthon, egy idegenben
2012. February 26. 20:24
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

Két győzelem itthon, egy idegenben

Két győzelem itthon, egy idegenben
A kengurus csapatunk két győzelemmel megnyerte az egri tornát, és a nagyok is hengereltek Nagykőrösön. Az U18 erősen tartalékosan felállva nem tudott meccset fogni a Regionális Bajnokság 3. tornáján.
A juniorjainktól az összes 94-es hiányzott, sokan félig gyógyultan, edzés nélkül vállalták a nyíregyházi fellépést. Minden dícséretet megérdemelnek a hozáállásukért, bár két vereséggel zárták a napot. Mindkét mérkőzésünkön a védekezésünk jól működött, de a támadásra már nem maradt erő. A miskolciak ellen nem volt esélyünk (16:54), de a Phoenix csapatát sikerült megszorongatni (32:45).
Sok volt a hiányzó a miniknél is, az ellenfeleink fizikális fölényben voltak. A Madarak ellen az első negyedben Révész Andris vezérletével sikerült tetemes előnyre szert tenni, és a félidőben 13 ponttal vezettünk. A harmadik negyedet meglepetésre elveszítettük, így nagy izgalommal vártuk a -népes szülői szurkolokkal együtt- megmarad-e az előnyünk . Szerencsére az ebben a játékrészben pályára lépők most jól teljesítettek, és Kiss Kolos és Tolnai Alex pontjaival az előnyünk még nőtt is a végére (44:35).
A második meccsünkön már felszabadultabban játszottunk, és a duplázó Szikszót viszonylag könnyedén meg tudtuk verni (51:18). A csapat így feljutott az "A" csoportba. Gratulálunk, és köszönjük a hozzátartozók lelkes szurkolását!
Az U20-as csapatunk is hozta a kötelezőt, és fölényes győzelmet aratott a csoportutólsó Nagykőrös otthonában (112:48).
Címkék: junior, Kenguru Kupa, mini, U20
előző hír archívum 2012 következő