Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » Serdülők a Kossuthban lépnek pályára
2012. March 02. 09:36
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

Serdülők a Kossuthban lépnek pályára

Serdülők a Kossuthban lépnek pályára
Sűrű programja lesz az egyesületünknek a hétvégén, öt csapatunk összesen tíz meccset játszik. A serdülők végre hazai pályán is bemutatkoznak, az ellenfél a Salgótarján és az Egri VSI "B".
A mérkőzéseik a Kossuth Zsuzsa Gimnáziumban lesznek szombaton 12, 45 és 14, 30 órai kezdettel. Az eddigi eredmények ismeretében minkét meccset fölényesen kellene nyernünk.

Az U20-asaink nincsennek ilyen könnyű helyzetben, hiszen ők a Kaszásokkal játszanak szintén szombaton. A találkozó a Leányka úton lesz az NB I-es derbi után, 18 órai kezdettel. Az idegenbeli összecsapás meglehetősen feszült légkörben zajlott, és viszonylag simán kikaptunk. Reméljük most nyugodtabb lesz a hangulat és szorosabb az eredmény.

A Gyermek Kupa elhalasztott tornájára is ezen a napon kerül sor Szerencsen. Nagyon sok a hiányzónk, így megjósolhatalan mire leszünk képesek.
 A junioroknál viszont szinte a legerősebb összeállításban tudunk pályára lépni vasárnap, a miskoci sportcsarnokban. Az első meccsünket a szerencsiek ellen játszuk, majd a Salgótarján következik. Egy győzelem kötelező, de kettőre készülnek a fiúk.

Már volt róla szó, pénteken megyei NB II-es rangadóra kerül sor Hatvanban, győzelmi esélyekkel.
előző hír archívum 2012 következő