Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » Kadettjeink is hazai pályán
2012. March 09. 07:49
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

Kadettjeink is hazai pályán

Kadettjeink is hazai pályán
Vajon most melyik arcunkat mutatjuk? Reméljük az NB II-ben és az U20-as bajnokságban nem törik meg a csapataink lendülete és a remek dobóforma. A másodosztályban pénteken, a Szilágyban 20 órától a 2F Vízügy gárdájával játszunk, a másik csapatunk Kecskeméten szerepel. A kadett, a junior, és a gyerek csapataink is javíthatnak az elmúlt tornákon mutatott játékukon.
A Szeged gárdáját az ősszel saját pályájukon vertük meg egy izgalmas végjátékban, most is a győzelem a cél. Az elmúlt két fordulóban elsősorban támadásban jeleskedtünk, több mint 200 pontot dobtunk. Jó lenne ezt a dobóformát megőrizni, és egy feszesebb védekezést mellé rakva meglehet az újabb siker.
Szombaton a kadett csapatunk 10 órakor a Jászberényt fogadja, akiktől az elmúlt tornán, a második félidőben nagyon kikaptunk. A letámadásukkal nem tudtunk mit kezdeni, az ez elleni játékot gyakorolták a fiúk az elmúlt edzéseken, és meglepetésre készülnek. A Salgótarján elleni meccs 13, 30-kor kezdődik, itt viszont mi vagyunk az esélyesek.

Az U20 vasárnap Kecskemétre utazik, szeretnénk visszavágni az őszi vereségért.

A gyerek és a junior alakulatunk feledtetheti az elmúlt heti gyászos szereplést. Vasárnap lesz mind a két korosztálynak a torna. A gyerek csapat először a Phoenix Madarakkal, majd a Ziccer Tigrisekkel játszik, most már majdnem a legjobb összeállításban.
Az U18-tól szervezettebb, fegyelmezettebb, és ponterősebb játékot várunk mind a MISI, mind a Kosárakadémia ellen.
előző hír archívum 2012 következő