Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » Két vereség
2012. March 18. 18:46
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

Két vereség

Két vereség
Egyik csapatunknak sem sikerült a visszavágás az őszi vereségekért. Az U20 az utolsó negyedet rontotta el, és öt ponttal maradt alul a Vásárhely ellenében (71:76). Az NB II-ben pedig a -békési összecsapáshoz kísértetiesen hasonló módon- nem tudtuk behozni az első félidőben összeszedett hátrányt (85:92).

Az U20-as csapatunk jól kezdett, szép kidolgozott támadásokból szerezte pontjait, de nem tudtunk elhúzni, mert az ellenfél viszont Jó 1:1-kel tartotta a lépést. A középső két negyedben kiegyenlített játék folyt a pályán, sok-sok hibával mind a két oldalon. Sajnos a befejező negyedben is pontatlanul játszottunk, a végére többen kipontozódtak közülünk, így a kevesebbet hibázó ENTERNET újra megvert bennünket.

Igazi rangadó hangulat uralkodott a Szilágyiban a Békés elleni összecsapásunkon. Szép számú hazai szimpatizáns mellett, a vendégek hangos szurkolói adták meg az alaphangot. Bíztunk egy jó védekezésben, de csaladkoznunk kellett, mert a szervezetten támadó ellenfél viszonylag könnyen szerezte pontjait, elsősorban a palánk alól. A szoros védekezésük sem ízlett igazán nekünk, rengeteg labdát eladtunk, és most a távoli dobásaink sem jöttek be a szokott százalékban. A nagyszünetre 15 pontos hátránnyal vonultunk. A folytatásban nagyott küzdve, ledolgoztunk nyolc pontot, elsősorban a feljavult védekezésünknek köszönhetően. Akkor nem látszott lehetetlennek a fordítás, de az utólsó negyed elején, érthetetlen módon, mi voltunk az idegesebbek, sok technikai hibát vétettünk, egyéni megoldásokat erőltettük, sikertelenül. Produkáltunk 3 perc alatt egy 0:9-es szériát, ami megpecsélte a sorsunkat. A csapat dícséretére legyen mondva, hogy még innen is vissza tudott jönni a meccsbe (84:87), de a fordításra már nem maradt erőnk.  
Címkék: NB II, U20
előző hír archívum 2012 következő