Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » Városi összecsapással indul a hétvégi program
2012. March 22. 11:30
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

Városi összecsapással indul a hétvégi program

Városi összecsapással indul a hétvégi program
A város két NB II-es csapatának visszavágó mérkőzésére pénteken a Körcsarnokban kerül sor 19, 30 órai kezdéssel. Szombaton Törökbálintra utazik az U20, míg a serdülők Salgótarjánban, a juniorok pedig Tiszaújvárosban fejezik be a Regionális bajnokság alapszakaszát.

A felnőttek első találkozóját több mint 30 ponttal megnyertük, elsősorban a remek távoli dobóteljesítményünknek köszönhetően. Nincs ekkora különbség a két csapat között, most szorosabb eredményre, de a mi győzelmünkre számítunk. Reméljük, hogy azokat a hibákat, ami elsősorban a koncentráció hiányára vezethető vissza, minimalizálni tudjuk és a védekezésünkön is javítani tudunk. A sérültjeinkre továbbra sem számíthatunk.

A hírek alapján, egy átalakult, talán gyengébb MTK vár a mienkre az U20-as találkozón. A múlt heti fájó vereség után, győzelemben reménykedünk, ehhez pedig pontosabb, fegyelmezettebb játékra van szükség. Az eladott labdák számát bizony csökkenteni kell!  

Vasárnap kétszer játszunk a Salgótarján csapatával az alapszakasz 5. helyéért. Legutóbb kikaptunk, most mindenképpen győzelmekre számítunk. Jó lenne, ha nemcsak egy-egy negyed erejéig lennénk jó teljesítményre képesek, hanem folyamatosan.

A serdülők az alapszakaszban vezetik a csoportjukat, és esélyesek a továbbjutást jelentő első helyre. A Jászberény csapatával kezdünk az utólsó tornán, és egy kis különbségű vereség esetén is meg lehet az elsőség, de természetesen győzni szeretnénk. A másik találkozónak is mi vagyunk az esélyesei, hiszen az első összecsapásunkon a VSI "B" csapatának kétszer annyi pontot dobtunk, mint amennyit ők nekünk.
előző hír archívum 2012 következő