Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » Négy korcsoportban folytatódik a bajnokság
2012. March 29. 12:52
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

Négy korcsoportban folytatódik a bajnokság

Négy korcsoportban folytatódik a bajnokság
Pénteken 20 órakor, a Szilágy Gimnáziumban lép pályára az U23-as csapatunk az NB II. Keleti csoportjában, az ellenfél a Nagykálló csapata lesz. Vasárnap játsza utolsó alapszakaszi meccsét a kadett és az U20, a minik a Kenguru Kupa 6. tornáján most az "A" csoportban próbálnak szerencsét.

Nem a legjobb előjelekkel készülünk a Nagykálló elleni összecsapásra, hiszen Hegedűs és Frey után Bartuska, Szilágyi is kiesett a csapatból, és Pongrácz sem teljesértékű. A Keleti csoport egyik éllovasa ellen így még nagyobb teher hárul a T-licenszeseinkre, akik viszont jó formában vannak, a "nagy" csapatban is egyre több lehetőséghez jutnak. Pontosan, fegyelmezetten kell játszanunk, ügyelve a személyi hibákra, ekkor lehet csak esélyünk egy jó eredményre.

Az U16-os csapat tét nélküli meccsekre utazik Jászberénybe, hiszen a sorrend már nem változhat ebben a csoportban, a 2. helyen továbbjutottunk. Arra azért kíváncsiak vagyunk, hogy a hazaiakat sikerül-e végre megszorongatni és megvalósítani a kitervelt taktikát.

Az U20 az idény utólsó bajnoki mérkőzését vívja Salgótarjánban, a győzelem reményében. Az egri találkozón 80 pontos sikert arattunk, de gondolom most mindenki mérkőzést végét várja leginkább, hisz utána kezdődik a felnőtt csapatok meccse a Keleti csoport bajnoki címéért.

A legkissebbek Miskolcra utaznak, a legerősebb csoportban játszanak két mérkőzést vasárnap délután. Sajnos itt sem tudunk a legjobb összeállításban játszani, de nekik még elsősorban a tapasztalatszerzés, a tanultak gyakorlása a cél, és nem a győzelmek számának növelése.
Persze győzni mindíg jó, és törekedni is kell rá. Majd meglátjuk...
előző hír archívum 2012 következő