Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » Javuló játék a kadetteknél
2012. April 02. 12:06
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

Javuló játék a kadetteknél

Javuló játék a kadetteknél
A helyi tv által is rögzített meccsen, az idény legjobb játékával rukkolt ki az NB II-es csapatunk. A kadettek is megszorongatták a sokkal esélyesebb Jászberényt, ahol Kalo Ádám 15-ből 14 (!) büntetőt dobott be. A többi mérkőzéseinken a papírforma érvényesült.

Igaz kikapott (96:101) az U23-as alakulatunk, de egy remek, élvezetes mérkőzést vívott a nagykállóiakkal. Pontosabban, fegyelmezettebben játszottunk a szokásosnál, kevesebb eladott labdánk volt. A végén sajnos fault-problémák is nehezítették a dolgunkat, a szerencse is elpártolt tőlünk, így elmaradt a meglepetés.
 Az U16-osok is kitettek magukért, ők is az idény legjobb játékát produkálták, és az ötven pontos vereségek után egy szoros mérkőzést játszottak (73:83) a Jászberényi KSE-vel. A Salgótarján ellen már az első negyedben eldöntöttük a meccset (19:1), és ezután azok is több időt tölthettek a pályán, akik eddig kevesebb lehetőséghez jutottak (77:54).

A tartalékos kengurus csapatunk a legerősebb csoportban nem tudta megnehezíteni az ellenfelei dolgát, és két vereséggel kiesett a "B"-be. Örvendetes azonban, hogy az új fiúk bátran, ügyesen játszottak. Csak így tovább!

Utolsó mérkőzésükön szenvedve ugyan, de nyertek az U20-asok Salgótarjánban (77:55). Sajnos a bajnokság végére elfogytunk és nem csak létszámban...

 

 

Címkék: kadett, Kenguru Kupa, mini, NB II, , U20
előző hír archívum 2012 következő