Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » Régiós döntőznek a kadettjeink
2012. April 13. 10:23
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

Régiós döntőznek a kadettjeink

Régiós döntőznek a kadettjeink
Pénteken az U 23-as csapatunk a Szilágyiban 20 órai kezdettel játsza soron következő NBII-es mérkőzését a Nyíregyházi KK ellen. A kadettek Jászberénybe utaznak az Északi Régió négyes döntőjére. A gyerek csapatunk szombaton, szintén a Szilágyiban lép pályára Gyermek Kupa 7. tornáján. A legkisebbek, kedden Gyöngyösön vesznek részt a Kenguru Kupa következő fordulóján.

A Körcsarnokban Sportbált rendeznek, ezért újból a Szilágyiban kell játszanunk a seregható  Nyíregyháziakkal. Nem lesznek most velünk a T-licenszesek, hiszen a felnőtt csapat is ezen a napon lép pályára Sopronban. Ennek ellenére győzelemre számítunk, és ha hozzuk a dobóformánkat egy jó védekezés mellett, akkor meg is lehet a siker.

Az U16-ban az első mérkőzést a MAFC "B" csapatával játszuk, akik szintén első éves kadettek így kitűnő lehetőség mutatkozik arra, hogy felmérjük mire is számíthatunk jövőre egy erős csapat ellen. Az eredménytől függően a következő ellenfél a Kaszások vagy a  hazaiak lesznek.

A gyerektornát megtekinti a területi és az országos szervező is, reméljük minden rendben fog zajlani. Egy nyíregyházi leány csapattal kezdünk, majd a Nyírsuli csapata, vagy egy régi ismerős, a misis lányok következhetnek. Szeretnénk feljebb jutni, de nem lesz könnyű egyik meccsünk sem, mindenkinek a maximumot kell nyújtani, hogy elérjük a célunkat.

A kengurus csapatunk hétköznap játszik két meccset Gyöngyösön, szintén a feljutás reményében. A hazaiak mellett a miskolci Basket Bulls akadályozhat meg ebben bennünket. Jó hír, hogy az idén először, talán a legerősebb összeállításban tudunk pályára lépni.
előző hír archívum 2012 következő