Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » Második hely az Északi Régióban
2012. April 23. 13:48
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

Második hely az Északi Régióban

Második hely az Északi Régióban
Csak a serdülőink játszottak a hétvégén, mégpedig a régiós négyes döntőben, Miskolcon. Az első mérkőzésünket végig vezetve, a vártnál könnyebben megnyerve bejutottunk a döntőbe (78:65). Itt már nem bírtunk a képzettebb MKB Euroleasing Vasas csapatával (64:100), de ez a helyezés is szép eredménynek számít.
A Nyírsuli ellen nagyon jól kezdtünk, és Oláh Andris vezetésével megnyertük az első negyedet 13 ponttal. A második sorunk viszont csak a játékrész végére talált magára, de így is hozzátett még az előnyhöz 3 pontot. A szünet után sem változott a játék képe, de itt már több tetszetős támadást vezettünk, nem csak 1:1-ezésből szereztük a pontjainkat. Az utolsó negyedben már a cserék is többet játszhattak, nem forgott veszélyben a győzelmünk.
Sajnos a Vasas letámadása ellen tanácstalanok voltunk, számos labdát eladtunk, és tetemes hátrányba kerültünk már az első negyedben. A második játékrészben már sikerült a védelmüket átjátszani, de itt meg számos ziccerhelyzetet elhibáztunk, így a különbség tovább nőtt. A második félidőben, ahol már a legjobb ötösünk lehetett a pályán, szoros küzdelem alakult ki, de a hátrányból így sem tudtunk csökkenteni. Feltünő volt, hogy a csapatunkból többen is hamarabb elfáradtak az indokoltnál. A megszerzett második hely azért dícsérendő teljesítmény! 
Címkék: serdülő
előző hír archívum 2012 következő