Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » Nyertünk az NB II-ben
2012. April 28. 10:58
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

Nyertünk az NB II-ben

Nyertünk az NB II-ben
Mindössze hatan tudtunk csak leutazni Gyulára, de ennek ellenére begyűjtöttük a 10. győzelmünket (79:70). Hasonlóan az előző meccsünkhöz, a palánk alatt Filkor Dávid (41 pont), a mezőnyből pedig Pongrácz Gergely (22/12 pont) termelte a pontjainkat.

Az első negyedben nagyon gyengén játszottunk, a hazaik dobtak hat triplát, mi viszont ugyanannyi ziccert hibáztunk. De a 17 pontos hátrány ellenére érezni lehetett, hogy a fiúk ban van annyi tudás, hogy meg tudjuk fordítani az eredményt. A kis szünet után végre betaláltunk távolról is, és a védekezésünk is szorosabb lett, ennek köszönhetően faragtunk a hátrányunkból 7 pontot.
A második félidő elején mindkét csapat sok hibával játszott, szerencsére mi nyugodtunk meg hamarabb, sok labdát szereztünk, és könnyű kosarakkal tovább zárkóztunk. A hazaiak jó dobói elfáradtak, a negyed végén már mi vezettünk.
A záró negyedben már 10 pont is volt az előnyünk, de az ellenfél két hármassal újra nyíltá tette a végjátékot, ám ezzel el is lőtte a puskaporát. Az utólsó három percben már csak Filkor Dávid talált a kosárba, bebiztosítva ezzel a csapat győzelmét.
Szép volt Fiúk!

Címkék: NB II
előző hír archívum 2012 következő