Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » Az utolsó forduló jön a Kenguru, és a Gyermek Kupában
2012. May 03. 15:41
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

Az utolsó forduló jön a Kenguru, és a Gyermek Kupában

Az utolsó forduló jön a Kenguru, és a Gyermek Kupában
A gyermek és a mini csapataink a 8. tornával zárják a bajnoki idényt, mindketten a legerősebb csoportban lépnek pályára. Az NB II-ben pénteken a debreceni Medikusokat fogadjuk a Körcsarnokban, a mérkőzés 19, 30 órakor kezdődik.
Szombaton Szerencsen szerepel a gyermek csapatunk, a Miskolc területi Gyermek Kupa 8. tornáján. Először a tiszaújvárosiak ellen játszunk, akiktől legutóbb vereséget szenvedtünk. A második meccsünket a hazaiakkal vívjuk, ők is legyőztek bennünket az utolsó összecsapásunk alkalmával. A mérlegünk ellenük mégis pozitív, hiszen ha teljes csapattal tudtunk ki állni, akkor jobbak voltunk náluk. Most sem a legjobb összeállításban utazunk el, de így is van esély a győzelmekre.

A minijeink szintén az "A" csoportban fejezik be a Kenguru Kupa területi bajnokságát. Ők Miskolcon szerepelnek vasárnap, ahol a hazaik két csapata mellett a Szerencs gárdájával találkozhatnak. A négyes tornán a 3. helyre van csak esélyünk, de ehhez mindenkitől a legjobb teljesítmény kellene.

A DEAC Medikusoktól szoros meccsen kaptunk ki az őszi fordulóban, most visszavágásra készül az U23-as csapatunk. A T-licenszesek játéka még kérdéses, de ha a Gyula ellen mutatott 2. félideji játékunkat meg tudjuk ismételni, akkor nélkülük is nyerhetünk.    
előző hír archívum 2012 következő