Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » Sokadik elbukott végjáték az NB II-ben
2012. May 10. 12:22
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

Sokadik elbukott végjáték az NB II-ben

Sokadik elbukott végjáték az NB II-ben
Bosszantó vereséget szenvedett az U23-as csapatunk hazai pályán a DEAC Medikusok ellenében (67:69). A gyermek és a mini alakulatunk egy-egy győzelemmel és vereséggel zárta a hétvégét, mindketten a 4. helyen végeztek a régiójukban.
Hiába játszottak a T-licenszeseink, nem sikerült nyerni az NB II-es csapatunknak.
Laczi Zsolt (edző):
"Jól kezdtünk Pongi tripláival, (3-ból 3) Mi irányítottuk az első félidőt, meg is nyertük mind a két negyeded, ám a sok eladott labdából  könnyű kosarakat szerzett a Debrecen, így nem sikerült komolyabb előnyt kiharcolni a szünetre. A második félidőben visszaestünk támadásban főleg a 4. negyedben, ahol 9 pontot sikerült szerezni. A végjátékra maradt a döntés ahol egy-egy hiba, (nem leszedett lepattanó, eladott labda)  miatt ismét vesztesen hagytuk el a hazai parkettet. Csalódottak vagyunk, győzelemre számított a csapat, de ennyi hibával, nem lehet győzni."

Gyermek csapatunk a gyenge játék ellenére magabiztos győzelmet aratott a Madarak ellen (53:30), íg visszavágtunk a múltkori vereségért.
A szerencsiek ellen sem kosárlabdáztunk jobban, ráadásul a második negyedi rövidzárlat (4:18) miatt a győzelem lehetősége is elúszott. (34:44).

A Kenguru Kupában is sikerült az "A" csoportban egy meccset nyerni, a jobb félidei büntetőzéssel (7:6) a MISI Ördögöket vertük (33:33). A miskolci lányokat viszont most sem sikerült megszorongatni (16:79).
Címkék: Kenguru Kupa, mini, NB II
előző hír archívum 2012 következő