Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » A kadettek itthon, a minik Miskolcon játszanak
2010. október 16. 22:35
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

A kadettek itthon, a minik Miskolcon játszanak

A kadettek itthon, a minik Miskolcon játszanak
Újabb csapataink kezdik meg a szereplésüket az országos bajnokságokban. A Kossuth Zsuzsa Gimnáziumban a kadettek Salgótarjánnal és Jászberénnyel játszanak. A minik Miskolcon a szerencsiekkel kezdenek.
A nehezebb dolga a kadett csapatnak lesz. A tavalyi gárda jelentősen átalakult és sajnos meggyengült. Varga Ákos Nyíregyházára , Prokaj Bálint Debrecenbe igazolt, Ludányi Peti pedig abbahagyta a versenyzést. Ennek az évnek a feladata lesz a csapat újjáépítése lesz. Reméljük, hogy sikerül egy ütőképes gárdát kialakítani junior korra. A játékosokban meg van a tehetség, bízunk benne, hogy az akarat is meg lesz. Valószínű, hogy nem kerülünk fel az országos 32-es főtáblára, de a GKS-Liga mérkőzései pótolják a versenyzést. A mini csapatunk játékosainak fele már tavaly is részese volt a területi bajnoki cím megszerzésének. Kosársulink az utóbbi hét évben mindig megnyerte ezt a régiós alapszakaszt és részvehettünk a Bajnokok Tornáján. Az idén is ez a cél. Az esélyesek mi vagyunk, reméljük ezt érvényesíteni is tudjuk.
Címkék: kadett, mini
előző hír archívum 2010 következő