Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » Békéscsabán is vereség
2012. May 14. 16:59
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

Békéscsabán is vereség

Békéscsabán is vereség
A tabellán előttünk álló csabaiakhoz is meglehetősen hiányos csapattal tudtunk leutazni. Hiába küzdöttünk nagyot, az NB II-es meccs végén a hazaiak örülhettek (70:76), mi pedig elkönyvelhetünk egy újabb elszalasztott győzelmi esélyt.
Két gyors kosárral kezdtek a hazaiak, de mi is felvettük a ritmust, és a sok kihagyott helyzet ellenére a negyed végére utolértük őket.
Szoros emberfogással védekeztek a csapatok a második negyedben is, melynek az elején felváltva estek a kosarak. A játékrész közepén jött egy hullámvölgy a játékunkba, és becsúszott néhány fölösleges fault, de így is csak négy pont hátránnyal vonultunk a nagyszünetre.
A harmadik negyedet sajnos 0:8-al indítottuk, és már elúszni látszott a meccs, de az utolsó percben dobott két hármassal 6 pontra megközelítettük az ellenfelünket.
Újra csak elaludtuk az utolsó játékrész elejét is, és tíz pont fölé kúszott a különbség, ráadásul négy emberünk is a kipontozódás szélére sodródott. Nagy izgalmak közepette mégis talpra álltunk (67:70), de a fordításra már nem maradt erőnk, játékosunk, hiszen a kipontozódások miatt hárman fejeztük be a mérkőzést.
Nagyot küzdöttünk, de sokat is hibáztunk, talán ha több cserénk van, akkor nyerhettünk volna.
Címkék: NB II
előző hír archívum 2012 következő