Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » Hoztuk a kötelezőket
2012. október 01. 22:44
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

Hoztuk a kötelezőket

Hoztuk a kötelezőket
Mindkét mérkőzését megnyerte az U14-es csapatunk a serdülő bajnokság első tornáján. A mutatott játékon még bőven van mit javítani, de így is látszott, hogy ez a keret sokra hivatott, és eséllyel pályázik az országos elitbe való bekerülésre.
Laczi Zsolt edzö értékelése:

Egri VSI-KOK – Egri VSI „B”  80:32

Az év első mérkőzésének elején nagyon jól kezdtünk, nagy sebességgel kosárlabdázva tetemes előnyt szereztünk. A második ötösnek viszont nem sikerült ugyanezt a teljesítményt megismételni, a kialakított helyzetek rendre kimaradtak. A jövőben sokkal pontosabb helyzetkihasználásra lesz szükségünk! A 3. negyedben a 99’ –esek voltak a pályán, jól teljesítettek, ismét felpörgették a tempót és jócskán növelni tudták a különbséget. A záró negyedben a 2000-ben születettek voltak a pályán, akiknek sajnos nem sikerült olyan játékot nyújtani, amelyre ők képesek, a jövőben az izgalmukat félretéve, bátrabban kell majd játszaniuk.

Egri VSI-KOK – Salgótarjáni KI    121:27

Végig dominálva, minden negyedet biztosan nyerve szereztük meg a győzelmet a nálunk jóval gyengébb képességű Salgótarjániak ellen. Örülök, hogy mid a 12 játékosnak sikerült pontot szereznie.
Összességében, egy negyed kivételével elégedett voltam csapattal, azonban azt is látni kell, hogy mindkét meccsen óriási fizikai fölényben voltunk, így messzemenő következtetést az eredményekből nem lehet levonni. Sokat kell még tanulnunk, és fejlődnünk ahhoz, hogy céljainkat elérjük, és az év végén is elégedettek lehessünk.
Címkék: serdülő
előző hír archívum 2012 következő