Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » A kadett csapatunk is elkezdi
2012. október 05. 08:26
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

A kadett csapatunk is elkezdi

A kadett csapatunk is elkezdi
Szombaton a kadett csapatunknak is elkezdődik a bajnoki szezon. Az első mérkőzésükre a Szilágyi Erzsébet Gimnáziumban kerül sor 12 órai kezdettel, az ellenfelük a DEAC DSI korosztályos együttese lesz.
A Keleti régió "A" csoportjába nyertek besorolást az U16-osaink, ahol a 6 csapat oda-visszavágós alapon játszik egymással a továbbjutást jelentő két helyért. Az új lebonyolítási rendben decemberig minden hétvégén pályára kell lépni.
A továbbjutásért a két legnehezebb ellenfél közül (DEAC, Nyírsuli Kosárakadémia) az egyiket meg kellene előzni, ezért is nagyon fontos ez az első, a debreceniek elleni összecsapás.
A fiúk augusztus közepén kezdték meg a felkészülést, és azóta is heti öt edzéssel készülnek az előttük álló nem könnyű feladatokra. Céljuk a csoportból való továbbjutás, és a legjobb 20 közé kerülés.
 
Címkék: beharangozó, kadett
előző hír archívum 2012 következő