Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » Szoros meccsen, fontos győzelem
2012. október 07. 10:57
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

Szoros meccsen, fontos győzelem

Szoros meccsen, fontos győzelem
Sikerült megnyernünk a továbbjutás szempontjából fontos mérkőzésünket a DEAC DSI ellenében (96:88). Az első negyedben szerzett 11 pontos előnyünket tulajdonképpen végig megőriztük a nagyon szívósan küzdő fiatal debreceniekkel szemben.
Krasznai Tibor edző értékelése:

Kicsit szkeptikusan vártam  mérkőzést,hiszen az elmúlt hetekben sok volt a beteg, és nem igazán tudtunk gyakorlni olyan dolgokat,amit a mérkőzésen szerettünk volna csinálni. Ennek ellenére több volt a pozitív dolog, mint vártam. A mérkőzés elején minden úgy történt, ahogy megbeszéltük.Stabil volt a védekezés és rendre ki tudtuk használni,hogy letámadott az ellenfél és sok könnyű kosarat szereztünk. A második negyed közepén azonban leesett a koncentráció és gyermeteg hibákat követtünk el. A 3. negyed teljesen kiegyenlített volt,minden különösebb pozitív vagy negatív dolog nélkül. Bár már ilyenkor faultproblémákkal küzködtünk (3 kulcsjátékosnak is 4 hibája volt), mégis sikerült megtartanunk a 10 pontos vezetést. Aztán a záró etapra sikerült rendezni a sorokat és fegyelmezett védekezéssel magabiztos győzelmet arattunk úgy, hogy mind a 12 játékosnak pályára tudott lépni.
Ami a mérkőzésen a legnagyobb pozitívum volt, hogy minden egyes játékos csúszott-mászott,  nem ismertünk elveszett labdát. Úgy érzem jó úton járunk!
Címkék: kadett
előző hír archívum 2012 következő