Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » Idegenben a csapataink
2012. október 10. 23:07
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

Idegenben a csapataink

Idegenben a csapataink
A legfiatalabb korosztályos csapatunk a minik, a Kenguru Kupában Gyöngyösön lépnek pályára vasárnap. Szintén ezen a napon Nyíregyházára utaznak a kadettek, a Régiós bajnokságban a 2. mérkőzésüket játszák a Nyírsuli Kosárakadémiával.

A miniknek ez lesz az első tornájuk, az ellenfelek játékerejét sem ismerjük, de így bízunk a győzelmekben. A csapat magja már az elmúlt szezonban is szerepelt ebben a bajnokságban, az ő "rutinjuk" és tudásuk segíthet a célunk elérésében. Az első meccset a Salgótarjáni Kosáriskola hasonló korú fiúival játszuk, majd a gyöngyösiek következnek.

Az U16-os csapatunk a csoportbeli legerősebb ellenfeléhez látogat Nyíregyházára. A múlt heti megnyugtató győzelem után, önbizalommal telve várják ezt az újabb rangadót. Az eséyesek nem mi vagyunk, de képes ez a gárda meglepetést okozni.
Címkék: kadett, Kenguru Kupa, mini,
előző hír archívum 2012 következő