Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » Súlyos vereség után, könnyű győzelem
2012. October 17. 12:35
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

Súlyos vereség után, könnyű győzelem

Súlyos vereség után, könnyű győzelem
Három nap alatt két mérkőzést is játszott a kadett csapatunk. Nyíregyházán a csoport favoritjától nem várt nagy verést kaptunk (50:107), érthetetlen volt ez az összeroppanás. A szerencsi fiatalok nem voltak egy súlycsoportban velünk (147:23), főleg fizikálisan voltunk nyomasztó fölényben.

Krasznai Tibor edző értékelése:

Ez a mérkőzés egy rossz csillagzat alatt született. Míg nekünk semmi, az ellenfélnek minden összejött a mai napon. A nyíregyházi csapat egy agresszív félpályás védekezéssel kezdte a mérkőzést, aminek nem találtuk az ellenszerét. Rengeteg (kb: 15 ) eladott labda jellemezte ezt a negyedet, amiből rendre könnyű kosarakat kaptunk. Próbálkoztunk időkéréssel, cserékkel tördelni a játékot, de sajnos ezen a napon nem működött semmi. A mérkőzés eleje rányomta a bélyegét a továbbiakra is! Önbízalmunkat vesztettünk, és a csapat sajnos padlóra került! Nagyon a hiányzott a csapatból a harcosság ,amit a legutóbbi mérkőzés után pont kiemeltem. A mérkőzés egyetlen pozitívuma, hogy ha sikerült felállnunk egy védekezésre , akkor nagyjából meg is állítottuk a nyírségieket. Mint mindenből, ebből is tanulnunk kell, és le kell vonni a megfelelő következtetéseket. Igyekszünk kijavítani a hibákat , és kedden egy magabiztos győzelmet aratunk a Szerencs ellen!

Krasznai Tibor:

 Ezen a mérkőzésen egy nálunk fiatalabb, és főleg fizikálisan gyengébb csapattal mérkőztünk. A cél egyértelműen a hétvégi meccs elfelejtése, és az önbizalomszerzés volt. Igyekeztünk úgy felhasználni a találkozót, hogy mindenki megfelelő játéklehetőségek kapjon. Úgy láttam a srácokon , hogy nagyon felszabadultak voltak és élvezték a játék minden pillanatát.
 
   

Címkék: kadett
előző hír archívum 2012 következő