Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » Szombaton hat meccs, hétfőn és kedden szünet
2012. október 19. 12:17
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

Szombaton hat meccs, hétfőn és kedden szünet

Szombaton hat meccs, hétfőn és kedden szünet
Szombaton a juniorok a Szilágyiban, a gyermek csapatunk pedig Gyöngyösön mutatkozik be az új idényben, bajnoki mérkőzésen. A serdülők Tiszaújvárosban lépnek pályára az eddig még veretlen csapatok csoportjában. Az ünnepre való tekintettel a hétfői és a keddi edzések elmaradnak, mindenkinek jó pihenést kívánunk!
A juniorok mind a kétszer(!) a NYKK-Nyírsuli gárdájával játszanak 10 illetve 12 órai kezdettel, a Szilágyi Gimnáziumban. A nyírségi csapat kérésére a visszavágot is nálunk játszuk le, közvetlenül az első mérkőzés után. A mi csapatunk felkészülése nem úgy sikerült, ahogy elvárható lenne, sok volt a hiányzás, többen be is fejeszték a verseny-kosárlabdázást. Kíváncsian várjuk mire leszünk képesek.

A gyerek csapat sem tud -főleg a betegségek miatt- a legerősebb összeállításban elutazni. Ennek ellenére van esélyünk a két ellenfél (Salgótarján és Gyöngyös) fiataljainak a legyőzésére.

A serdülőink ellenfele a Régióban szintén két győzelemmel álló DEAC DSI és a hazai Phoenix
együttese. A tiszújvárosiakal kezdünk és itt mutatkozik nagyobb esély a győzelemre, a debreceniek már nagyobb játékerőt képviselnek.   
 
előző hír archívum 2012 következő