Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » Vasárnapi nagyüzem
2012. November 08. 12:27
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

Vasárnapi nagyüzem

Vasárnapi nagyüzem
A gyermek csapatot kivéve, minden korosztályunk pályára lép az e hétvégi vasárnapon. A Szilágyi Gimnáziumban 10 órakor a kadettek, 12 órakor a juniorok játszanak a Miskolci Sportiskola hasonló korú fiataljaival. A serdülőknek Budapesten, a miniknek pedig Szikszón lesz a soron következő tornájuk.
A hazai mérkőzéseken a kadetteknek kötelező a győzelem, a viszonylag nyengébb ellenfél ellen lehet gyakorolni a különböző taktikai elemeket.
A junioroktól javuló játékot és szorosabb eredményt várunk, mint ami a tavalyi összecsapásunkon alkalmával született.

A serdülőink először a Megyeri Tigrisekkel mérkőznek, és az eddig ismert eredemények fényében le kell tudni győzni őket. A másik párosítás győztese már sokkal erősebb csapat (valószínüleg a Kaszások) lesz, kíváncsian várjuk velük mire megyünk. Reméljük nem esünk szét, mint legutóbb a debreceniek ellen.

A legkisebbekre két új, ismeretlen csapat vár, a hazai szikszóiak és a szerencsiek. Mind a két ellenfelünk veretlen idáig (mi is azok vagyunk), biztos izgalmas két összecsapás lesz. Nekünk a kitűzött cél elérése érdekében győznünk kellene, amire képesnek tartjuk a csapatot
előző hír archívum 2012 következő