Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » Fölényes győzelmek a Kenguru Kupában
2012. november 13. 09:27
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

Fölényes győzelmek a Kenguru Kupában

Fölényes győzelmek a Kenguru Kupában
Szikszón került megrendezésre a Kenguru Kupa 2. tornája, ahol az U11-eseink szerepeltek kiválóan. Előbb a szerencsi fiúkat (61:15), majd a hazaiakat győzték le (78:20) magabiztosan. Mind két meccsen Kiss Kolos (a képen) kiváló teljesítményt nyújtott, összesen 64 pontot dobott.
Rossz előjelekkel indultunk a mérkőzésre, hiszen ketten is reggel jelezték, hogy nem tudnak eljönni, így cserék nélkül kellett játszani.
Előttünk mérkőztek egymással az ellenfeleink, ami alapján megállapítottuk, hogy mi csapatunk erősebbnek tünik.
A vereséget szenvedett szerencsiekkel játszottunk először, és a kezdeti kapkodás után elindult a pontgyártás. A félidőben már 37:4 volt az eredmény. A második játékrészben is sok labdát szereztünk, könnyű kosarakat dobtunk, de sok biztos helyzet is kimaradt, a vége így is egy fölényes győzelem lett.
Pihenő nélkül következett a hazaiak elleni összecsapás. Itt is nehezen lendültünk bele, de az első ötösben Zsófi Zsombi, a másodikban Kolos húzta a csapat szekerét. Sikerült az ellenfelünk legjobb dobóit kikapcsolni a játékból, a ziccerhelyzeteket is jól kihasználtuk, ezért teljesen megérdemelt az 58 pontos sikerünk.
A büntetőket most közepesen dobtuk (48%), ezen javítani kell. Sok lépéshibát vétettünk, főleg a megindulásnál, edzésen ezek helyes végrehajtását nem lehet elégszer gyakorolni.
Címkék: Kenguru Kupa, mini
előző hír archívum 2012 következő