Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » Kettős siker hazai pályán
2012. november 13. 13:05
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

Kettős siker hazai pályán

Kettős siker hazai pályán
A kadett és a junior csapatunk is a Miskolci VSI hasonló korú fiataljaival játszott bajnoki mérkőzést a Szilágyiban. Kettős győzelmet arattunk úgy, hogy az U16 magabiztosan (102:69), míg a U18 végjátékban (74:72) gyűrte le a borsodi sportiskolásokat.

Krasznai Tibor edző:
 
"Az első és a második félidő kezdeteiben volt egy kis zavar. Nehezen vettük fel a ritmus,de amikor sikerült szorítanunk a védekezésen, könnyedén megléptünk ellenfelünktől. A dobott 102 pont ellenére azt kell mondanom, hogy akadozott a gépezet, viszont dícséretes volt a hozzáállás. Az a 11 ember aki pályára lépett mindent kiadott magából, és ezt jó volt látni! A hétvége sajnálatos eseménye, hogy Vass Dávid úgy néz ki komolyabban megsérült a junior mérkőzésen. Reméljük mihamarabb újra edzésbe állhat!"

Márton Krisztina edző:

 "Szoros végjátékban, koncentrált játékkal fontos győzelmet arattunk a miskolci csapat ellen.
Végig fej-fej mellett haladt a két gárda az első félidőben, (a negyedek eredményei is jól mutatják ezt ).
A második játékrészben is felváltva estek a kosarak, de Krecz Dávid villámgyors betörései, labdaszerzései midig átlendítettek bennünket a holtponton.
Szeretném kiemelni, hogy a kadett csapat játékosai saját korosztályos meccsük után vállalták a játékot, és fontos pontokat tettek hozzá a sikerhez.
Sajnos a büntetőzésünk megint csapnivaló volt :  29% !!!,  a miskolciak 60% -os teljesítményével szemben.
Ezzel együtt nagy szívvel, fegyelmezetten játszottunk, és egy Krecz Dáviddal jobbak voltunk, így megérdemelten győztünk.
Gratulálok a fiúknak!"

Címkék: junior, kadett
előző hír archívum 2012 következő