Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » Két nagyszerű kadett-győzelem
2012. November 18. 23:18
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

Két nagyszerű kadett-győzelem

Két nagyszerű kadett-győzelem
A továbbjutás szempontjából fontos két meccset nyert meg az U16-os csapatunk. Szombaton a DEAC DSI-t verték 85:61 arányban, másnap pedig a Nyírsulinak sikerült visszavágnunk (103:88). A gyermek korcsoportban viszont két vereség lett a miskolci kirándulás eredménye.

Hétközben a juniorjaink egy gyenge szinvonalú mérkőzésen 74:61 arányban alulmaradtak a Tiszaújvárosi Phoenix ellenében. Rengeteg hibával játszottunk, főleg az átadásokból származó eladott labdák száma volt nagyon magas.

Az U12-ben sem sikerült meglepetést okoznunk, mindkét miskolci csapattól kikaptunk. Az Ördögök ellen viszonylag elfogadtható volt a teljesítményünk (42:53), de a lányok ellen kritikán aluli (16:103).

A kadettjeink viszont minden dícséretet megérdemelnek, főleg a nyíregyháziak ellen mutatott játékukért.

Krasznai Tibor a DEAC elleni meccsről:

Álmosan és dekoncentráltak kezdtük a mérkőzést. Rengeteg figyelmetlenséget követtünk el. A debreceni csapat folyamatosan szedte vissza a támadólepattanókat majd ha hozzánk került a labda,akkor azt rendre el is adtuk. Ami az első félidőben pozitív volt,hogy nem engedtük el az ellenfelünket,hanem a jó védekezésünkkel még pár a ponttal vezettünk is. A félidei fejmosást követően kijött a 2 csapat közti tudásbeli különbség és sokkal fegyelmezettebben kosárlabdázva ,magabiztos és megérdemelt győzelmet arattunk.

Krasznai Tibor a Nyírsuli elleni meccsről: 
 

A mérkőzés előtt felszabadult és tét nélküli játékot kértem a srácoktól. Azt azonban nem felejtettük el,hogy Nyíregyházán egy nagyon csúnya (aránytalanul súlyos) vereséget szenvedtünk,amit mindenképpen szerettünk volna kijavítani. Egytől- egyig mindenki odatette magát, nagyot harcolt és fegyelmezett volt. Bár voltak hibáink, de mindig tudtuk kompenzálni valami mással. Nem csak jól ,de néhol látványosan is játszottunk. Egy jó Nyírsulit győztünk le. A győzelmünk megérdemelt volt és büszke vagyok mindenkire.
Címkék: gyermek, junior, kadett
előző hír archívum 2012 következő