Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » Fontos meccsek jönnek a junioroknak és a serdülőknek
2012. November 27. 20:13
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

Fontos meccsek jönnek a junioroknak és a serdülőknek

Fontos meccsek jönnek a junioroknak és a serdülőknek
A juniorjaink a héten háromszor is pályára lépnek, a tét a regionális rájátszásba jutás. Szerda, csütörtök, szombat lesz a játéknap, és két győzelemmel már elérhetjük a célunkat. A serdülők Nyíragyházán vesznek részt egy négyes tornán, ahol két mérkőzést játszunk erős ellenfelekkel.

Az U18+ (junior) korosztályban szerdán Miskolcon szerepelünk, az MVSI-t Egerben két ponttal legyőztük, kellene most is a siker a továbbjutáshoz. Másnap a csoport legrősebb csapatához Szerencsre utazunk, szombaton pedig a Tiszaújvárosiakat fogadjuk 10 órakor a Szilágyi Gimnáziumban. Nagyobb esélyünk a győzelemre a hazai meccsen van.

Serdülőink először a hazai GKS Nyírsuli csapatával mérkőzik meg, akiket az előző tornán már láttunk játszani, és ha a két pontgyárosukat valahogy meg tudnánk fogni, akkor legyőzhetőek. A második találkozón a másik, kicsit gyengébb nyírségi csapat vagy a Tiszaújváros együttese lehet az ellenfél, akiket egyszer már legyűrtünk.
Ahhoz, hogy életben tartsuk a főtáblára (országos 16) való kerülésünket egy meccset feltétlenül hozni kell.  
előző hír archívum 2012 következő