Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » Csak egy győzelem, de az nagyon fontos volt
2012. December 03. 13:03
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

Csak egy győzelem, de az nagyon fontos volt

Csak egy győzelem, de az nagyon fontos volt
Juniorjaink mind a három meccsüket elvesztették a héten lejátszott régiós bajnoki fordulókon, így valószínűleg nem jutottak be a nyolc csapatos rájátszásba. A serdülőink erősen tartalékosan utaztak Nyíregyházára, ahol az országos 16 közé kerülés szempontjából kellett két fontos mérkőzést játszani. A körülményeket figyelembe véve nagyon szép eredmény, hogy a Tiszaújváros elleni meccset hozni tudtuk.
Laczi Zsolt edző értékelése:


Eger - GKS Nyíregyháza (29:107)
 
Sajnos nagyon tartalékosan tudtunk csak elutazni erre a tornára, több kulcsemberünk is hiányzott betegség és sérülés miatt. Ez meg is látszott a játékunkon, sokszor még a labdafelhozatal is gondot jelentett. Próbáltunk minél többet tartalékolni a második meccsre. Bebizonyosodott hogy túl nagy különbségek vannak csapaton belül ha a stabil emberek közül többen hiányoznak nem tud a helyére senki sem előlépni. Ezen meg kell próbálnunk mihamarabb változtatni.
 
Eger - Tiszaújváros (78:59)
 
Szinte végig vezetve sikerült megnyerni ezt a nagyon fontos találkozót. A mérkőzés java részében fegyelmezetten és koncentráltan játszottunk, és a védekezésünkkel sem volt gond. Ellenfelünk nem tudott mit kezdeni magas játékosainkkal.
Szerencsére most nem dobtak extrán a Tiszaújvárosiak, és pontatlanabbak is voltak, mint az idén már ellenük lejátszott mérkőzésen. Többen tudtak felnőni a kiesett emberek helyére, és mindenkin látszott az akarás. Kiemelném Jakab Zsolt 43 pontját, hatalmas akaratát és küzdeni tudását,  Stáber Alex (a képen) higgadt és ponterős játékát, Belkovics Dénest aki hátfájdalmai ellenére is végig küzdötte a meccset. Azonban úgy érzem aki a pályán volt mindenki tudott pluszt hozzátenni a csapat játékához.. Örülök nagyon ennek a sikernek, de még jobban örülnék annak ha egyszer teljes csapattal el tudnánk utazni egy tornára!
Címkék: junior, , serdülő
előző hír archívum 2012 következő