Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » Hazai meccsek sorozatban
2012. December 06. 11:49
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

Hazai meccsek sorozatban

Hazai meccsek sorozatban
Az alapszakasz utolsó két mérkőzése következik a kadett csapatunknak, csütörtökön 16 órakor a Balassiban a Tiszaújvárosiakat fogadjuk, majd szombaton Miskolcra utaznak. A Kemény Ferenc Sportcsarnokban a juniorok a Régiós alsóházi négyes tornáján vesznek részt, a hagyományos Bornemissza Kupa keretein belül. Végre hazai környezetben is bemutatkozik a mini csapatunk, vasárnap a Balassiban próbálják megőrizni veretlenségüket.

Az már korábban eldőlt, hogy a kadettjeink bejutottak a keleti Régió döntőjébe, a hátralévő mérkőzésektől függetlenül. Ráadásul ennek a két találkozónak is mi vagyunk a toronymagas esélyesei, hisz a tiszaújvárosi, és a miskolci ellenfelünket is 50-60 ponttal vertük az első összecsapásunkor.

Nehezebb dolguk lesz a junioroknak, az első meccset 10 órakor a Nagykőrösi Solymokkal vívják, és utána a Tiszaújváros vagy a Nyíradony következhet. A két mérkőzésből egyet meg tudunk nyerni, a tornagyőzelemhez bravúr kellene.

Az U11-es csapatunk eddig még veretlen, és most hazai környezetben játszik két olyan ellenféllel (Szikszó, Gyöngyös), akiket már egyszer-egyszer legyőztünk. Most sem lehet más a cél a 10 illetve 11, 30 órakor kezdődő találkozókon. 
előző hír archívum 2012 következő