Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » Öt győzelem mellett, csak egy vereség
2012. December 12. 10:42
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

Öt győzelem mellett, csak egy vereség

Öt győzelem mellett, csak egy vereség
Kadett csapatunk megnyerte az utolsó két alapszakaszi mérkőzését, ezzel a 2. helyen végzett a csoportjában. A minik is hozták a kötelezőket, így továbbra is veretlenek hat mérkőzés után. A juniorok a Bornemissza Kupán ezüst érmesek lettek, a döntőt kiélezett meccsen bukták el.
A legfiatalabbak két olyan csapattal játszottak, akiket már egyszer legyőztek az elmúlt fordulók egyikén. A szikszóiak most sem jelentettek különösebb akadályt (68:20), annak ellenére, hogy nagyon sok biztos helyzetet elpuskáztunk.
Előzetesen gyöngyösiek tüntek erősebbnek, hiszen az első összecsapásunkon "csak" 12 pont volt a különbség a javunkra. Most viszont könnyű győzelmet arattunk (68:23), főleg Bíró Botond és Kiss Kolos kiemelkedő játékuknak köszönhetően. A 3. torna után már csak a mi csapatunk veretlen, csak így tovább!

Márton Krisztina:

Eger-Nagykőrös 81:43

 "Nagyarányú győzelmet arattunk annak ellenére hogy betegségek, nyelvvizsga miatt nem állt rendelkezésre a teljes keret.
Az első és az utolsó negyed eldöntötte a meccset.
Jobb szerkezettel, helyenként jó játékkal és fegyelmezett védekezéssel megérdemelten örülhettünk a sikernek."

Eger-Tiszaújváros 67:71
      
 " Az utánpótlás bajnokságból jól ismert tiszaújvárosi csapattal játszottunk az aranyéremért.
Két közel azonos képességű csapat csatázott amelyből a fegyelmezettebb került ki győztesen.
Az első negyed végén kialakult 11 pontos hátrányunkat jó védekezéssel, okos támadójátékkal ledolgoztuk és a második negyedtől fej-fej mellett haladt a két csapat az utolsó percig.
A koncentráció hiánya, figyelmetlenségek miatt 5 pontot kaptunk a végjátékban, így elveszítettük a meccset.
Bízom benne, hogy a tavaszi folytatás jobban sikerül."

Krasznai Tibor:

Eger-Tiszaújváros  120:24

"A mérkőzés célja egyértelműen az volt a lényegesen gyengébb ellenféllel szemben , hogy mindenki jateklehetőséghez jusson, amivel mindenki maradéktalanul élni tudott és sima győzelmet arattunk."

Miskolc-Eger 67:82

" Kicsit szkeptikus voltam a mérkőzés előtt , hiszen betegség és egyéb okok miatt öt játékosra nem számíthattam a keretből, így mindösszesen nyolcan utaztunk el. Center poszton egyedül Bak Marci volt hadra fogható, aki remek játékkal vitte a hátán a csapatot. Sem a játékvezetés sem a csarnok kb. 14 fokos klímája sem kedvezett nekünk , de nem adták fel a srácok és nagyot küzdve , okosan játszva megérdemelt győzelmet arattunk! Büszke voltam minden játékosra!"
Címkék: junior, kadett, mini
előző hír archívum 2012 következő