Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » Szolnokon döntőznek a kadettek
2012. December 13. 12:11
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

Szolnokon döntőznek a kadettek

Szolnokon döntőznek a kadettek
A Keleti Régió négyes döntőjében szerepel az U16-os csapatunk, tét a kiemelt bajnokságba jutás, ahová csak az első helyezett fog bekerülni. Az ellenfelek: DEAC DSI, Nyírsuli Kosárakadémia, Szolnoki VSI. Az U12-es fiúk is bemutatkoznak hazai pályán, vasárnap a Balassiban 10 órakor kezdenek a miskolci lányok ellen. A második meccsüket a Phoenix Madarakkal játszák 12, 45 órai kezdettel.

A szolnoki tornán nagyon erős ellenfelekkel szemben kell helytállni a kadettjeinknek. Az első mérkőzést a debreceniekkel játszák, akik előzetes számítás szerint a legesélyesebbek a bajnoki címre. Vereség esetén a 3. helyért lépünk pályára, ami nem lenne elérhetetlen számunkra. Sok függ attól is, hogy a betegek és a sérültjeink mennyire tudnak felépülni ezalatt a rövid idő alatt.

A gyerek csapatunknak is nehéz dolga lesz, hisz a miskolciaktól a legutóbb nagyon kikaptunk (-90), de most remélhetőleg nagyobb ellenállást fejtünk majd ki. Itt is a második mérkőzésen mutatkozik nagyobb esély a győzelemre, hisz a tiszaújvárosiak hasonló erőt képviselnek mint mi.
előző hír archívum 2012 következő