Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » Nem jutottunk a legjobbak közé
2012. December 18. 13:29
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

Nem jutottunk a legjobbak közé

Nem jutottunk a legjobbak közé
Nem sikerült meglepetést okozni a kadett csapatunknak a Keleti Régió négyes döntőjében. Mindkét mérkőzésünket elveszítettük az esélyesebb ellenfelekkel szemben, így nem kerültünk fel az országos 16 csapatos főtáblára. A gyermek csapatunk viszont jó játékkal rukkolt elő a Gyermek Bajnokság egri fordulójában, igaz a miskolciaktól újból vereséget szenvedtek, de a Phoenixet sikerült legyőzni. Kiss Kolos és Bagyura Máté (a képen) teljesített most átlagon felülien.

Krasznai Tibor edző véleménye a szolnoki torna mérkőzéseiről:


Egri VSI KOK- DEAC DSi   51-84
 
"Sajnos a mérkőzést megint úgy kezdtük,ahogy év elején előfordult többször is. Ismét görcsösek és frusztráltak voltunk. Az első túl nagy előnyt adtunk ellenfelünknek, amit a további 3 negyedben nem tudtuk visszafordítani. Hozzáállással semmi gond nem volt, hanem egyszerűen maga a játék nem ment. A Debrecen bár nem rossz csapat,de nem reális a 30 pontos különbség. Igazságosabb lett volna,ha egy szoros meccsen dől ,hogy ki a jobb az nap."
 
Egri VSI KOK-Nyírsuli kosárakadémia   57-77
 
"Lelkiekben kicsit megtörten ,és sajnos ismét rosszul kezdtük az első negyedet. Rengeteg indítás kosarat kaptunk. A félidő után védekezést váltottunk aminek meg is lett az eredménye, de a két meccs egymás után nagyon kijött a srácokon és amikor végre bedolgoztuk magunkat 10 pont alá,akkor elfogyott az erő és a koncentráció. De érdekes adat a meccsről,hogy az első félidőben 52 pontot kaptunk,míg a másodikban 25-öt! A torna után azt kell mondanom,hogy kettős érzések vannak bennem, Nagyon szomorú vagyok,hogy nem értünk el jobb eredményt, de megnyugtatott,hogy hogy semmivel sem vagyunk lemaradva a 3 másik csapattól. Látszott  ellenfeleinken,hogy több meccset játszanak erősebb csapatok ellen, ami az ilyen szituációkban ütközik ki. Úgy gondolom ,hogy szép jövő áll a csapatunk előtt!"

A gyermek csapatunk tisztességgel helytállt a sokkal képzettebb miskolci lányok ellenében (22:69), de megszorongatni így sem sikerült őket.
A csoportból két fiú csapat jut tovább és mi is pályázunk erre a helyre, ezért volt fontos, hogy most legyőztük a szintén esélyes tiszaújvárosiakat (54:25).
   

Címkék:
előző hír archívum 2012 következő