Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » Nem jutottunk az elitkörbe
2012. december 27. 17:08
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

Nem jutottunk az elitkörbe

Nem jutottunk az elitkörbe
A karácsonyi ünnepek előtt rendezték a serdülőknek az utolsó alapszakaszi tornát, melynek tétje a legjobb 16 csapat közé kerülés volt. Sajnos mind a két meccsen vereséget szenvedtünk, így elúszott ez a lehetőség. Kár érte!
Laczi Zsolt edző értékelése:

 Eger - SZEDEÁK   68:75
 

 
"Nem kezdődött számunkra rosszul a meccs, letámadás ellen sikerült fölvinni a labdát, és így magassági és fizikális fölényünket is sikerült érvényesítenünk, meg is tudtuk nyerni az első negyedet. Azonban látszott hogy óriási sebességbeli különbség van a csapatok között és sajnos nem a mi javunkra. A második negyedben aztán problémáink voltak a labda felhozatallal, pontatlanok voltunk, és ezt a villámgyors Szegediek ki is használták mégpedig két 10:0-ás futást produkálva a szünetre 10 pontos előnyt szereztek. A második félidőben ismét sikerült minket távol tartani a gyűrűtől, nagyon jól védekeztek mi pedig pontatlanul passzoltunk és ismét belefutottunk egy 16:2-es szériába, melyel a szegediek el is döntötték a találkozót. A végére sikerült csak pontosabban játszani, de ez csak az eredmény kozmetikázásához volt elég."
 
Eger - Kecskemét  56:64
 

"Sajnos dupláznunk kellet, csalódottak is voltunk az előző meccs miatt! Az első negyedben a sebesség béli különbség ismét kijött a két csapat között. A negyed végére 12 pontos hátrányba kerültünk, melyet sajnos egész meccs alatt sem sikerült ledolgoznunk. A második ötös már jobban teljesített ez azonban csak arra volt elég hogy tartsuk a különbséget. A második félidőben jobbak voltunk de nem volt elég erőnk megfordítani az eredményt, pedig 1 perccel a vége előtt volt rá lehetőségünk, 56:60 -as állásnál sajnos kihagytunk zsinórban 6 büntetőt, ők pedig legalább a végén 2/1-et bedobtak, így végleg elszállt a győzelem esélye.
 
Összességében:
Nagyon csalódott vagyok, sokkal jobb játékra számítottam de ma sajnos ennyi sikerült. Az egészségügyi problémákkal továbbra is küzdünk, de ennek egyszer vége szakad és akkor egy nagyon jó szerkezetű és remélhetőleg egészséges csapat tud majd kiállni tornáról-tornára. Jelenleg hatalmas sebességbeli hátrányunk van a kisebb felépítésű csapatok ellen és ma két ilyen csapattal találkoztunk. Nagy gondot jelent továbbra is a labdafelhozatal, és az hogy még mindig óriási különbségek vannak csapaton belül. Ezek sajnos nem csak tudásbéli, hanem akarati és hozzáállásbeli különbségek. Ezt nekem kell mihamarabb megoldani! Ha a jövőre tekintek optimista vagyok, mert ilyen magas szerkezetű csapatot mint mi még nem láttam sehol, és ami jelenleg hátrányt jelent nekünk (lassúság, növésből adódó fájdalmak), az éveken belül hatalmas előnnyé fog átalakulni.
 Mindenkinek jó pihenést kívánok a szünetre!"
             
Címkék: serdülő
előző hír archívum 2012 következő