Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » A felsőházban folytathatja a gyermek csapatunk
2013. January 09. 10:52
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

A felsőházban folytathatja a gyermek csapatunk

A felsőházban folytathatja a gyermek csapatunk
Jó hangulati mérkőzéseket játszottunk a csoport két legerősebb gárdájával a Szilágyi Gimnáziumban. Az MVSI Ördögök csapatát a jobb félidei büntetőzésünknek köszönhetően sikerült legyőzni (46:46), a lányokkal pedig az eddigi legszorosabb meccset hoztuk össze (39:67).
A csúnyán elbukott első negyed után (4:21) fokozatosan dolgoztuk le a hátrányunkat a miskolci fiúk ellen. Az utólsó játékrészt már döntetlenről kezdtük, de nem tudta egyik csapat sem a maga javára fordítani az állást. A rendkivül lelkes szurkolóink nagy örömmel vették tudomásul, hogy a győzelem mégis a mienk lett a 4:3-ra megnyert félidei büntetődobások miatt.

Az MVSI Aprómacikkal játszottuk a csoportdöntőt, sajnos ellenük is az első negyedet rontottuk el (4:21). A többi játékrészben sikerült velük tartani a lépést, de ez csak egy tisztes vereséghez volt elég.

Ezzel a tornával véget ért az alapszakasz első része, és nagy örömünkre a csapatunk bekerült a legjobbakat tömörítő felsőházi rájátszásba. Itt már a debreceni, nyíregyházi terület legerősebb csapataival mérkőzhetünk.
Szép volt Fiúk!
Címkék: gyermek
előző hír archívum 2013 következő