Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » Felemás teljesítmény
2013. január 28. 09:43
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

Felemás teljesítmény

Felemás teljesítmény
Az MVSI Ördögöktől sima vereséget (27:53) szenvedett U12-es csapatunk, a DSC SI lányait viszont magabiztosan (58:36) győzték le a Gyermek Bajnokság felsőházi rájátszásának első tornáján.
Hazaiakkal kezdtünk, akikkel szoros meccsre számítottunk. Sajnos nagyon sok hibával játszott az első sorunk, már a labda felhozatalával is gondunk volt,a kialakított helyzeteinket meg sorra elhibáztuk. Így már az ebben a játékrészben eldölt a találkozó sorsa,a kialakult 20 pontos hátrány végig megmaradt, hiába javult fel utána a játékunk.

A mutatott teljesítményünket, és a debreceni lányok fizikai képességeit figyelve nem sok jóra számítottunk a második mérkőzésünk eredményét illetően. Az kezdő negyedet el is buktuk 17:11-re, nem tudtuk tartani a mindenkinél egy fejjel magasabb centerüket. Ezután, szinte varázsütésre el kezdtünk küzdeni, agresszívabban védekezni, sok labdát szereztünk és ezekbők könnyű kosarakat dobtunk és máris megfordult az eredmény (30:17). Hiába változtatott a csapat összeállításán az ellenfelünk, a lendületünk és a jó játékunk kitartott a mérkőzés végéig, és így egy szép győzelmet arattunk. Szép volt Fiúk!
Címkék: gyermek
előző hír archívum 2013 következő