Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » Két vereséggel kezdtünk a rájátszásban
2013. February 10. 11:08
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

Két vereséggel kezdtünk a rájátszásban

Két vereséggel kezdtünk a rájátszásban
Nem sikerült igazán jól a kenguru csapatunk bemutatkozása a felsőházi rájátszás első tornáján, ahol kétszer is vesztesen hagytuk el a pályát. A házigazda nyíregyháziakkal egy viszonylag jó meccset játszottunk (37:60), sajnos a nagyváradiak ellen nem igazán találtunk a gyűrűbe (18:52), így megszorongatni sem tudtuk őket.
Amire számítottunk az bekövetkezett, mindkét csapat agresszívan, egész pályás emberfogással védekezett, ami nem igazán ízlett a mieinknek. Mire áthoztuk a támadótérfélre a labdát elfogyott az erőnk a pontos befejezésre. Alapszakaszban a területünkön nem találkoztunk ilyen erős ellenfelekkel, ráadásul a román csapat a dúrvaságoktól, a szabálytalan védekezéstől sem riadt vissza.
A két vereség ellenére jól helytálltak a fiaink, az utolsó erejükig küzdöttek, és helyenként nagyon szép megoldásokkal bizonyították, hogy megérdemelten kerültek a legjobbak csoportjába.
Címkék: Kenguru Kupa, mini
előző hír archívum 2013 következő