Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » Két nagy pofon a lányoktól
2013. February 26. 11:06
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

Két nagy pofon a lányoktól

Két nagy pofon a lányoktól
Papírforma eredmények születtek az elmúlt heti mérkőzéseinken. A juniorok 10 pontos vereséget szenvedtek Miskolcon, a kadettek szintén a borsodiakkal játszottak, de ők 30 ponttal (86:56) jobbnak bizonyultak. Az U12-es felsőházi tornán nagyarányú vereséget szenvedtek a tartalékos fiaink a debreceni és a nyíregyházi lány csapatoktól.

Azt tudtuk, hogy nem mi vagyunk az esélyesek a nyíregyházi gyermek tornán, és hogy két meghatározó játékosunk is hiányozni fog, de ennél azért többet vártunk. Mindkét mérkőzésen rengeteg technikai hibát vétettünk, főleg a lépéshibák száma volt magas, de gondjaink akadtak a szabályos védőmunkával is. Feltünt, hogy egyszerűen nem tudunk megindulni szabályosan balkezes labdaleütéssel. Nem csoda, hogy a pontosabban játszó Ziccer Fehértigrisektől simán (24:71) kikaptunk, és a fizikálisan is erősebb Zsákoló Zsiráfok is átrohantak rajtunk (30:85), ráadásul úgy, hogy nem is letámadással védekeztek.
Javítani kell az edzésmunkánkon.
Címkék: gyermek, junior, kadett
előző hír archívum 2013 következő