Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » A juniorok nyertek, a minik is szeretnének
2013. March 08. 08:56
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

A juniorok nyertek, a minik is szeretnének

A juniorok nyertek, a minik is szeretnének
Izgalmas, vitáktól sem mentes végjátékban szép győzelmet (79:75) aratott junior csapatunk a Miskolci VSI ellen. Az U11 NYiregyházán szerepel a rájátszás 2. tornáján, ahol a hazai leány csapat mellett a MVSI Mókusok alakulata vár rájuk.
Nehezen lendült játékba a junior csapatunk, az elején kialakult 8-10 pontos hátrányunk a félidőig megmaradt. A nagy szünet után azonban jobban kontcentráltunk, főleg védekezésben javultunk fel, így a záró játékrészt már egálról kezdtük. A negyedik negyedben végig mi vezettünk, de elhúzni nem sikerült, ezért a végjátékra maradt a döntés, ami végül is a mi javunkra dölt el. Most hosszabb periódusokban tudtunk jól játszani, a harci szellemünk sem lanyhúlt, ezért megérdemelt győzelmet arattunk, és vágtunk vissza a miskolci vereségért.
Szép volt Fiúk!

A minieinknek mindkét meccsen nyerni kell, ha ott akarunk lenni a dobogón a végelszámolásnál, ami az országos döntőbe kerülést jelentené. Nem ismerjük az ellenfeleinket, de az eddigi eredményeiket figyelve mi vagyunk talán az esélyesebbek.
Hajrá Fiúk!
Címkék: beharangozó, junior, mini
előző hír archívum 2013 következő