Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » Két nagyarányú győzelem
2013. március 11. 16:38
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

Két nagyarányú győzelem

Két nagyarányú győzelem
A Kenguru Kupa területi, felsőházi rájátszás 2. tornáján a mini csapatunk magabiztos győzelmeket aratott. Nyíregyházán először a Miskolci VSI lányait verték meg 67:22-re, majd a hazaiak szintén lányokból álló csapatát 108-21-re.

 Kátai Zsolt edző értékelése:

"MVSI Mókusok ellen kicsit nehezen melegedtünk be, az első negyed szoros volt, az egyetlen ügyes kislányt ekkor még nem tudtuk megfogni. A második ötösünk 1 pontot kapott, a második félidőben Szűcs Kristóf nagyon jól védekezett a legjobb játékosukon, és ekkor már kiütközött a tudásbeli különbség, ami a két csapat között volt. Még többel is nyerhettünk volna, ha nem hagyunk ki annyi ziccert.
Zsákoló zsiráfok ellen gyakorlatilag a valós tudásunkat hoztuk, nem kellett beleszólni a mérkőzés menetébe. Nagyon jól játszottunk!
Összességében: most először láttam viszont majdnem teljesen azokat a taktikai dolgokat, amiket edzéseken gyakorolunk: Védekezésben a helyezkedés gyűrű felé, egész pályás letámadás (sok labdaszerzés bejátszásnál), védekező lábmunka, támadásban jó helyezkedés, több passsz stb.
Örülök annak, hogy mindenki dobott pontot,nem csak büntetőből, illetve az elsö negyed kivételével nem kaptunk 5 pontnál többet."

Címkék: Kenguru Kupa, mini
előző hír archívum 2013 következő