Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » Vége a lustálkodásnak!
2013. April 03. 15:11
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

Vége a lustálkodásnak!

Vége a lustálkodásnak!
A mai nappal elkezdődnek edzések, de még a szünetre kialakított rend szerint! A 2001-2003-ban születettek pénteken 13 órára sportorvosi vizsgálatra mennek. A minikre, kadettekre, juniorokra a hétvégén már meccsek várnak.
Pénteken idegenben, a Miskolci Sportiskola ellen fejezi be a régiós bajnokság alapszakaszát a kadett csapatunk. Eddig még veretlenek vagyunk, jó lenne ezt a hibátlan mérleget megőrizni.
Nehezebb dolga lesz az U11-es csapatunknak, akik két nyíregyházi csapattal mérkőznek meg a Nyírség fővárosában. Ahhoz, hogy az esélyünk megmaradjon az országos döntőbe kerüléshez, legalább egy győzelmet szerezni kell vasárnap. Nem lesz könnyű.
A juniorok már a régiós helyosztó tornánál járnak. Hazai környezetben, vasárnap a Szilágyi Gimnáziumban az 5. helyért mérkőznek meg a Phoenix KK-val és az NYKK Nyírsuli együttesével.
előző hír archívum 2013 következő