Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » Két vereség után, nem juthatunk az országos döntőbe
2013. április 09. 19:48
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

Két vereség után, nem juthatunk az országos döntőbe

Két vereség után, nem juthatunk az országos döntőbe
A felsőházi rájátszás utolsó előtti tornáján két vereséget szenvedett az U11-es csapatunk, így nem maradt esély a legjobbak közé való bekerülésre. A kadettek, ha nehezen is de legyőzték az MVSI csapatát (72:62), így veretlenül zárták a 2. alapszakaszt.

A mini csapatunk Nyíregyházán először a Nyírsulis Sólymok ellen játszott, és ahhoz, hogy megmaradjon az esély a továbbjutásra mindenképpen nyerni kellett volna. Jól kezdtünk, szép támadásokat vezettünk, de a védekezésünk nem volt elég hatékony, ezért nem tudtunk elhúzni, sőt a játékrész végére öt pontos hátrányba kerültünk. A második sorunkban bíztunk, de most nekik a támadással akadt gondjuk, az ellenfél jól védekezett a gólveszélyes játékosainkon.
A félideji büntetőzés után sem változott a játék képe, az ellenfélünk megérdemelte nyerte meg a mérkőzést (63:86).   

Húsz perc pihenő után következtek a GKS Ugrómókusok, ahol sajnos már az első negyedben eldőlt minden (7:32), hiába nyerte a negyedét meg (16:6) a következő  sorunk.
A második félidő is hasonló koreográfia szerint alakult, így 91 :55 lett a végeredmény.

El kell ismerni, hogy mind a két ellenfelünk jobb volt nálunk, főleg védekezésben múltak felül minket.
A mieink is jól küzdöttek, most kevés technikai hibát vétettünk, de a passzolással még mindíg gondok vannak és a védekezésünkön is javítani kell.
Címkék: kadett, mini
előző hír archívum 2013 következő