Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » Fontos meccsek szombatja
2013. április 26. 10:20
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

Fontos meccsek szombatja

Fontos meccsek szombatja
A kadett csapatunk Nyíregyházán szerepel a régiós négyes döntőben, az U12-esek hazai pályán próbálják meg kivívni az országos döntőbe jutást. A Balassiban felkészülési mérkőzéseket vívunk a GKS Nyíregyháza U11 és U15 korosztályú fiaival.
A kadettjeink az elődöntőben a Szolnoki Olaj csapatával játszanak, győzelem esetén valószínüleg a Nyírsuli következhet a regionális bajnoki döntöben. Szoros meccsek várhatóak, ahol van esély az első hely megszerzésére. Sajnos sérülés és az edző más irányú elfoglaltsága nehezíti a helyzetünket.

A Gyermek Kupában egyszerű a képlet: ha legyőzzük a miskolciakat, akkor mi jutunk a legjobb 12-be, vereség esetén ők. Az eddigi összecsapások alapján nekik van nagyobb esélyük, de a hazai pálya talán segít nekünk. A mérkőzésre szombaton 9 órától kerül sor a Kossuth Zsuzsa Középiskola tornatermében.

A Balassiban így néz ki a program:

13, 30 óra: Egri KOK-GKS Nyíregyháza (U11)
14, 45 óra: Egri KOK-GKS Nyíregyháza (U11)
16, 00 óra: Egri KOK-GKS Nyíregyháza (U15)
17, 15 óra: Egri KOK-GKS Nyíregyháza (U15)
előző hír archívum 2013 következő